2008-12-08 17:23:17• hírek • Parajdi Andrea

Átvették a mandátumukat igazoló okmányokat

Átvették az új tisztségüket igazoló okmányokat, a parlamenti választások során mandátumot nyert Szatmár megyei képviselők és szenátorok. A bizonyítványokat Teofil Boldut, a Szatmár Megyei Választási Iroda elnöke osztotta ki.

Az ünnepélyes bizonyítványosztást december 8-án, hétfő délután tartották meg. A mandátumot nyert szenátorok, Günthner Tibor (RMDSZ), Valer Marian (PSD-PC), illetve képviselők Erdei D. István(RMDSZ), Varga Attila (RMDSZ), Viorel Buda (PNL) és Ioan Holdis (PD-L) személyesen vették át okmányaikat, azonban bukaresti tartózkodása miatt, Gheorghe Ciocan (PSD+PC) hiányzott az átadásról.

A bizonyítványokat Teofil Boldut, a Szatmár Megyei Választási Iroda elnöke osztotta ki, aki elmondta, örvendetes tény, hogy megyénkben viszonylag zökkenőmentesen, és kihágások nélkül zajlott a választás. Boldut továbbá a mandátumot igazoló okmányok birtoklásával járó kötelességtudatra, és felelősségvállalásra is felhívta a honatyák figyelmét.

Az eseményen Radu Bud prefektus a mandátumot nyert politikusok feladataként a megye kiemelkedő támogatását, s ütemes fejlődéséhez való hozzájárulását nevezte meg, amelyről hasonlóképpen vélekedett Csehi Árpád megyei tanácselnök és Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere is.

Erdei D. István és Varga Attila képviselők elmondták, legjobb tudásuk szerint fogják támogatni a megye egész közösségét, s parlamenti munkájuk során továbbra is kiállnak az itteni lakosság érdekeiért. Günthner Tibor és Valer Marian szenátorok is hasonló elképzelésekkel foglalják majd el új tisztségüket. Szabó Károly, volt szenátor ellátta útravalóval a régi és új honatyákat, s kihangsúlyozta, hogy most a gazdasági válság időszakában, küldetésüknek nagyon fontos szerepe van.

Erdei D.István, Varga Attila képviselők és Günthner Tibor szenátor koccintanak a sikerre.

Átvették a mandátumukat igazoló okmányokat.

Átvették a mandátumukat igazoló okmányokat.

Varga Attila képviselő továbbra is ki szeretne állni a megye közösségének érdekeiért.

Valer Marian szenátor megköszönte a választópolgárok szavazatait.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: