2009-08-03 17:13:59• hírek • Szatmár.ro

Átvették Erdődöt

Augusztus elsejétől Erdődön is az Apaserv Rt. a helyi vízszolgáltató.

Augusztus elsejétől vette át Erdőd víz- és csatornahálózatát az Apaserv Rt. regionális szolgáltató. Jelenleg a ivóvíz rendszer átvétele van folyamatban, vagyis a meglévő hálózat állapotának felmérése, mely során számba veszik a csatornahálózaton végzendő legfontosabb javítási munkálatokat.

Az rendszer állapotfelmérése alapján, - mely elkészítése körülbelül két hetet vesz majd igénybe, - egy ütemterv készül, mely magába foglalja mindazokat a javítási, karbantartási munkálatokat melyekre szükség lesz - olvasható az Apaserv Rt. szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

 

Annak ellenére, hogy még csak most van folyamatban a rendszer állapotfelmérése, vélhetően elég nagy ráfordítást igényel majd, hogy feljavítsuk a mostani, korszerűtlen hálózatot. Az ivóvíz- és csatornahálózat egyaránt igényel majd modernizációt - mondta el a Szatmár.ro-nak Leitner János igazgató.

Az ígéretek szerint, az erdődi tarifák változatlanok maradnak, mivel ezen a településen már néhány hónappal ezelőtt bevezették az áremelést, így jelenleg azonos a megyei egységárral.

„A megyei települések átvétele nem az Apaserv profitjának szempontjából fontosak, hiszen nem jelentenek többletbevételt. A terjeszkedésre az Uniós pályázatok szempontjából van szükség, hiszen egy regionális szolgáltató sokkal nagyobb eséllyel pályázik, mint egy helyi"- magyarázta Leitner.


Biztosan szükség lesz javítási munkálatok elvégzésére
Biztosan szükség lesz javítási munkálatok elvégzésére


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: