2013-11-17 23:58:25• hírek • Blikk.hu

Átverték Király Viktort

A szavazást ugyan megnyerte, Király Viktor mégsem fog fellépni a november 22-i, londoni Musicalize rendezvényen a világhírű Lil' Kim előzenekaraként.

Az internetes szavazás péntek esti, végleges állása szerint ugyan a magyar sztár 3084:2919 arányban az első helyen végzett az angol voice-os Vince Kidd előtt, a szervezők másnap egy e-mailben technikai okokra hivatkozva visszavonták ezt.

- Néhány hónapja a barátnőmmel, Beával voltunk az egyik koncerten, ahol előzenekarok is voltak. Nem sokkal utána egy londoni barátnőnk szólt, hogy Lil' Kim bulijára nem kijelölik, hanem egy szavazással döntik el az előfellépő kilétét. Jelentkeztem, majd legnagyobb meglepetésemre bekerültem az utolsó körbe. Mivel azonban csupa ismert angol énekes volt a listán, nem is vettem annyira komolyan a dolgot, mígnem egy héttel a voksolás lezárása előtt kiderült, mennyire szoros a verseny Vince Kidd és közöttem - mesélte Viktor, akinek kezdeti örömét hamar elvette az, hogy egyre furcsább dolgok történtek a szavazás körül.

- Sejthető volt, hogy van valami mutyi a háttérben. Egyik nap például mintegy háromszáz szavazattal vezettem, amikor egy órára levették az eredményt. Amikor visszatették, már Vince volt az első helyen. Mégis, a péntek éjjeli lezárásnál egyértelmű volt: én nyertem. Mégis, valahogy éreztem, hogy nem szabad ebbe még beleélnem magam, mert másnap jött is a kijózanító e-mail. A szervezők, akik szerintem maguk is meglepődtek, hogy egy ismeretlen külföldi srác ilyen eredményt ért el, közölték, hogy egy technikai hiba miatt rosszul számolták a voksokat, és nekünk csak 2827 szavazatunk van, Vince pedig alig 65-tel többel nyert - mesélte az énekes, aki igazából már csak nevet az egészen.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: