2010-05-05 09:00:31• hírek • Blikk

Átverték Bódiékat

Korábban is előfordult már, hogy a magyar popélet szereplőit átvágták a koncertszervezők, ám olyan, hogy egyszerre vágják át a fellépésre hívott vendéget és a rajongókat is, még nem nagyon.

Most ezen is túl vagyunk: több százezer forinttal átverték és kihasználták a Bódi családot. Margóékat Sárszentmihályra hívták fellépni, ám a koncert előtti este - a szerződésben foglaltakat felrúgva - a szervező közölte a házaspárral: ne jöjjenek, csőtörés miatt a hakni elmarad.

Persze ebből egy szó sem volt igaz, mint ahog y másnap a Bódiékra váró közönséget is átejtették. Néhány perccel a koncert kezdete előtt közölték velük: kedvenceik balesetet szenvedtek, elmarad a fellépésük. - Lehet, hog y bepereljük a szervezőket hitelrontásért. Szerződésünk volt, ennek ellenére tudjuk, bíróság nélkül nem érünk el semmit. Többször hívtam a művelődési házat és a helyi könyvtárt is, hogy beszéljek valakivel, de sikertelen próbálkozások voltak. Már többször pórul jártunk, ezelőtt Nyírbátorban és Hodászon vertek át bennünket.

A cikk folytatását elolvashatják a blikk.hu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: