2008-12-03 15:20:17• hírek • Parajdi Andrea

Átvehetik a támogatást

Idén 903 fűtéstámogatást igénylő kérvényt nyújtottak be a Szociális Közszolgáltatási Osztályhoz (SPAS). A pénzbeli hozzájárulásokat a napokban osztják szét.

Egy szezonban csupán egyetlen alkalommal részesülhetnek fűtéstámogatásban a fával tüzelő, alacsony jövedelemmel rendelkező családok.

December 3-án, szerdán és december 4-én, csütörtökön, közel hatszáz olyan személyt várnak a SPAS székhelyére, akik szeptember és október folyamán benyújtották a támogatásról szóló igénylőlapjaikat, ám még nem kapták kézhez a pénzbeli juttatást.

A kérelmek elbírálása során ötven dokumentumot nem fogadtak el, viszont 850 családnak, illetve egyedül élő személynek jóváhagyták az igénylését. Közülük november végén hozzávetőlegesen háromszáz családnak már kiosztották a támogatást, amelynek összértéke meghaladta az ötvenezer lejt - áll a SPAS hivatalos sajtóközleményében.

A mostani támogatások szétosztása során tehát még hatszáz szatmári család veheti át a pénzbeli hozzájárulást, amellyel vélhetőleg enyhíteni tudnak majd, a tüzelőanyag megvásárlása körüli anyagi nehézségeken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: