2020-02-09 07:44:25• hírek • hirado.hu

Átütő siker lett, így jön a Tőrbe ejtve folytatása

Még nincs forgatókönyv, de a stúdió megadta a zöld utat a folytatásnak.

Minden bizonnyal nem jött volna folytatás, a Tőrbe ejtve azonban mégis megkapja a második részét, és ennek minden ínyenc krimirajongó biztosan örül – számolt be róla a Variety.
 

A tavalyi esztendő legkellemesebb meglepetése volt az Agatha Christie legszebb hagyományaira építő film, mely nemcsak gyönyörűen volt fényképezve, magával ragadó helyszínen volt forgatva, hanem olyan A-kategóriás sztárokat is megnyertek a producerek, mint Christopher Plummer, Danie Craig vagy éppen Chris Evans. Utóbbit negatív szerepben látni kifejezetten üdítő élmény volt, hiszen kezdett volna épp beleragadni Amerika kapitány szerepébe.
 

Danier Craiget is végre nem a kidolgozott testű James Bond, hanem egy akkurátus, szőrszálhasogató, néhol kifejezetten idegesítő nyomozó szerepében láthattuk.
 

Az Utolsó jedikért felelő Rian Johnson rendező készen áll a feladatra, és a filmcég jövő tavaszra érzi a megjelenését a meglepetésre két Golden Globe- és egy Oscar-jelölésig jutó, szinte a semmiből érkező Tőrbe ejtve folytatásának.
 

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: