2012-02-28 08:31:36• hírek • Blikk.hu

Attilát a csődtől menti meg a VV 50 milliója

Milliós adósságokat hagyott kint, ezeket akarja elsőként rendezni a nyereményből.

Szinte szó szerint a pokolból a mennybe jutott VV Attila. A ValóVilág 5. győztesének a lehető legjobbkor hullott ölébe a közel ötvenmilliós nyeremény.

A ValóVilág összeférhetetlenje villaléte előtt felmondta budapesti albérletét, minden pénzét arra költötte, hogy rendezze adósságai egy részét, de még így is sok a hátraléka. Nagyjából 1,2 millió forint elmaradása van még csődbe ment cége után, és nyolcszázezer forintot tesznek ki az elmaradt közüzemi díjak, telefonszáma és a kamatok. Párját évek óta nem találta, alkalmi kapcsolatai voltak, egykori barátai eltűntek mellőle. A ValóVilágnak köszönhetően azonban nemcsak kilátástalan anyagi helyzete oldódik meg, de a reménytelenül magányos éveknek is vége.

Bár egyelőre fel sem tudja fogni a győzelmet, azt érzi, egy csapásra jóra fordult az élete.

– Talán ez nem kielégítő válasz, de én csupán arra vágyom, hogy normális életet élhessek. És a lakás, a kocsi, a pénz most biztosítja számomra ezt. Vannak adósságaim, amit minél előbb szeretnék rendezni, de ahogy azt már többször mondtam, bízom abban, hogy találok valakit, akivel ezt megoszthatom. A gyerekvállalásra egyelőre nem vagyok felkészülve, de 33 évesen már nem vágyom arra, hogy a következő éveket végig csajozzam.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: