2012-02-27 09:10:16• hírek • Blikk.hu

Attila nyerte a ValóVilágot!

Kemény harcot vívott Attila és Csaba a Villában, ami főleg abból adódott, hogy az összeférhetetlen srác kezdettől fogva ellenszenvvel viseltetett a luxusbörtön helyes pasija iránt.

A vasárnap esti végjátékban már sorsukkal megbékülve ültek egymás mellett, sőt, együtt, felállva köszöntötték a hármuk közül elsőként kiesett Sehit. Vasárnap este a viszonyok már egyértelműek voltak, nem volt min vitázni, hiszen a végjátékban egyikük - akkor még nem lehetett tudni ki - bőven lemaradva kullogott a másik mögött a szavazatok számát tekintve. az pedig az eddigi párbajokból ismert, hogy ilyen nagy különbségnél már gyakorlatilag nem lehet fordítani. Vagyis csinálhatott volna bármit bármelyikük vasárnap este, nem valószínű, hogy változtatott volna a végső sorrenden.

A végén 68 százalékkal Attila nyerte a ValóVilágot. Az összeférhetetlen srác 50 milliós fődíjjal térhetett haza 163 nap bezártság után.

Attila több mint öt hónapon keresztül volt kénytelen kordában tartani szexuális vágyait, bár soha nem tagadta, hogy Kingával szívesen ágyba bújna. Mivel a lány nem viszonozta érzelmeit, erre villalétük során nem került sor. Próbálkozott az X-Faktorban feltűnt Muri Enikőnél is, amikor énekelni tanította őt, majd a VV4 visszaköltözői közül közelebb került Szandikához – konkrétan a platinaszőke lány hajtott rá nagyon durván –, de itt sem koronázta siker a fáradozásait.

Jó barátja, Péter azonban erről is gondoskodott. A villa egykori veteránja kiesése után mindvégig azért kampányolt, hogy Attila nyerje a ValóVilág ötödik szériáját, a győzelem mellé pedig biztosítani akarta számára a csajokat. A finálé estéjére ő is dobogós csajokkal készült, ugyanis a Hebron Rózsája szépségverseny jelentkezőivel ismertette meg Attilát.

A teljes cikk a Blikk.hu oldalán olvasható.

VV Attila győztesen távozott a luxusbörtönből

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: