2013-02-04 09:34:12• hírek • Blikk.hu

Átszabatta az orrát Keresztes

Fantasztikusan néz ki Keresztes Ildikó és ez nemcsak annak köszönhető, hogy saját állítása szerint helyreállt a belső egyensúlya.

Plasztikai sebész is segített, a fantasztikus hangú énekesnő ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivál magyar elődöntőjén átszabott orral jelent meg. Úgy tudjuk, január elején végezték el rajta az operációt, melynek ára nagyjából 400-450 ezer forint.

- Nagyon zavarta az orra, egy ideje már gondolkodott rajta, végül úgy döntött, most végre meg meri tenni ezt a nagy lépést. Szerintem megérte, nagyon szép lett - árulta el az énekesnő egyik közeli ismerőse, akivel egyetértett az Eurovíziós dalverseny szombat esti közönsége is. Ildikó színpadra lépése alatt sorra súgtak össze, többen észrevették: valami megváltozott.

És valóban, Keresztes Ildikó orra jelentősen kisebb lett. Egyszer már felmerült a gyanú, hogy a mentornő sebészkéssel szépült. Tavaly májusban keble lett hirtelen domborúbb, be is ismerte, járt plasztikai sebésznél a mellműtéttel kapcsolatban, ám végül visszakozott. Azt állította, a szakembert azt tanácsolta neki, hízzon kicsit, viseljen push up melltartót és nem lesz szüksége implantátumra.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: