2014-09-26 09:15:52• hírek • Blikk.hu

Átok ült Bajor Imre éttermén

Hamarosan új étterem nyílik a Kicsihuszár helyén, de alaposan megszenvedett az új tulajdonos, amíg idáig eljutott.

A nyáron elhunyt színművész, Bajor Imre dédelgetett álma, az étterme másfél évvel a nyitás után becsődölt, és az új tulajdonos eleinte szintén nehezen boldogult vele a nem várt hibái miatt.

Giczi Andor konyhafőnök vette kézbe a helyiséget, és az átadás azért csúszik még mindig, mert újabb és újabb problémák adódtak a felújítás során.

Az átalakítás egyébként február óta zajlik a Dob utcai étteremben, amelynek új tulajdonosa az alapokról volt kénytelen kezdeni az építkezést, ugyanis olyan rossz állapotban volt a Kicsihuszár. A szomszédok elárulták, évekig használatlanul állt a pincehelyiség, Bajor négy évig közös költséget sem fizetett, ezért Giczinek meggyűlt a baja például a penésszel, mivel többször is beázott a helyiség, emiatt egy időben áram sem volt.

- Tudom, hogy ez az étterem volt Bajor Imre álma, ezért nem volt kérdés, hogy olyan éttermet nyitunk itt, ahova ő is meleg szívvel térne be. A tél végén vettem át a helyet, akkor kezdtük el az átalakítást. Sajnos még alaprajzot sem tudtunk beszerezni, ezért azt sem tudtuk, hogy hol milyen csövek futnak. Nagyon sok munkánk van benne, mert valóban rengeteg nem várt kellemetlenség lassította a munkálatokat. Szívünk, lelkünk benne van az étteremben, nagyon várjuk már, hogy kinyissunk! - mondta a tulajdonos, aki konyhafőnökként is tevékenykedik majd az étteremben. Elmondta, hogy a magyar fogások mellett olaszos ételek is lesznek az étlapon.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható. Kattintson ide kérem és ott találja magát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: