2015-04-20 15:44:13• hírek • Szatmár.ro

Átnyújtották az Ezüst Tulipán-díjakat

Jelenlegi és egykori országos testületi vezetőnek, RMDSZ-es tisztségviselőnek nyújtott át Ezüst Tulipán-díjat a szervezetben kifejtett alkotó, értékteremtő és közösségformáló munkájuk elismeréseként Kelemen Hunor szövetségi elnök.

Az RMDSZ 12. Kongresszusán, a Szövetség 25. évfordulója alkalmából odaítélt elismerések átnyújtásakor a szövetségi elnök azt hangsúlyozta: „Egy társadalom, egy közösség életében a köszönet legalább annyira fontos, mint az elvégzett munka. Ezért is hasznos megállnunk egy pillanatra és meghálálnunk az embereknek azt, hogy azzá tették Szövetségünket, ami ma, összetartották a szervezetet."

Ezüst Tulipán díjban három szatmárnémeti személyiséget is díjaztak. Csehi Árpád mint a szövetség egykori megyei tanácselnöke, Ilyés Gyula mint megyeszékhely egykori polgármestere, Varga Attila pedig mint a Szövetségi Operatív Tanács és Szövetségi Elnökség tagja kapott elismerést az elmúlt években kifejtett munkájáért.

A Szövetségi Operatív Tanács és Szövetségi Elnökség - See more at: http://www.rmdsz.ro/sajtoszoba/hir/atnyujtottak-az-ezust-tulipan-dijakat#sthash.4sMRZH7u.dpuf
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: