2015-04-27 18:04:47• hírek • Kocsis Zoltán

Átment a piroson, balesetet okozott

A Dacia vezetője figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését, ez okozta a vasárnap délelőtt Szatmárnémetiben, a Károlyi és Prahovei utcák valamint a Golescu-híd kereszteződésében történt balesetet. A korábbi hírekkel ellentétben mindössze két személyt szállítottak kórházba, derül ki a Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatásából.

A bukaresti rendszámú fehér Dacia Solenzát vezető 56 éves férfi a Prahovei utcáról közeledett a forgalmas útkereszteződés felé. Valamilyen oknál fogva figyelmet kívül hagyta az forgalmi lámpa piros jelzését, és a tilos ellenére behajtott kereszteződésbe. Alin D., aki a BMW-jével szabályosan közlekedett, már nem tudta elkerülni az ütközést.

Az előzetes hírekkel ellentétben, a rendőrség tájékoztatása szerint, mindössze két személy sérült meg, szerencsére ők is csak kisebb sérüléseket szenvedtek: a BMW vezetője valamint a Daciában utazó 48 éves nő.

A rendőrség természetesen alkoholtesztnek vetette alá mindkét gépkocsivezetőt, ám egyikük sem fogyasztott szeszes italt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: