2017-06-22 08:54:28• hírek • Agerpres.ro

Átment a bizalmatlansági indítvány, jöhet a leszámolás!

A Szociáldemokrata Párt (PSD) országos végrehajtó bizottságának következő ülésén döntenek a hiányzó vagy a bizalmatlansági indítvány ellen szavazó kollégák sorsáról, jelentette be Gabriela Firea, a párt alelnöke.

"Az országos végrehajtó bizottság ülésén fogunk dönteni, az előző döntéseink tükrében. A párt érdekében példát kell statuálnunk. Valószínű, hogy akik belátják, hogy tévedtek, néhány hónapon belül - ezt szerdán javasolta egy kolléga - fél éven, egy éven belül visszatérhetnek a csapatba. Ismétlem ez egy javaslat volt" - mondta Gabriela Firea az Antena 3 televízió egyik műsorában.

Bukarest főpolgármestere arról is beszélt, hogy nem okoz számára örömet arról beszélni, hogy fejek fognak hullani. "Nem okoz örömet így beszélni volt kollégáidról, hogy azt állítsad, hogy fejek fognak hullani, hogy felakasztasz valakiket, mert most magas lovon ülsz, mert elfogadták a bizalmatlansági indítványt (...) Lehet ők ezt csinálták volna és mindannyiunkat kivégeztek volna" - nyilatkozta a PSD alelnöke.

Firea szerint sérült a párt megítélése, a kormányzásban is voltak hiányosságok, de most az a legfontosabb, hogy jövő héttől új kormánya lesz az országnak, amely nagyobb lelkesedéssel és elszántsággal veselkedhet neki a munkának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: