2020-05-28 14:15:42• hírek • Bede Emőke

Átfogó rendőrségi akciót szerveztek az Avasban

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedésrendészeti osztályának munkatársai a szerdai nap során több mint 220 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelíti a 89 ezer lejt, továbbá kiegészítő intézkedésként pedig 26 vezetői jogosítványt felfüggesztettek.

Nyolc sofőr azért vált 90 napra gyalogossá, mert a településeken belül és kívül megengedettnél jóval gyorsabban, 103 és 151 km/h közötti sebességgel közlekedtek. További hét személy autóvezetői engedélyét azért függesztették fel 30 napra, mert nem adták meg az úton szabályosan átkelő gyalogosoknak az elsőbbséget. Öten pedig azért inthetnek egy időre búcsút a vezetésnek, mert szabálytalanul, a folytonos záróvonalon át hajtottak végre előzést – tájékoztatta híroldalunkat a rendőrség sajtóosztálya.


Össztűz alá vették az Avast

Az avasfelsőfalui és a kisgércei rendőrök a határrendészekkel, a csendőrökkel és a helyi rendőrökkel közösen átfogó akciót szerveztek, melynek során szinte teljes össztűz alá vették az Avas térségét. Vizsgálták az erőszakos és a vagyon ellen elkövetett bűncselekményeket, ugyanakkor a balesetmegelőzésre, az illegális kereskedelem és a csempészet felszámolására is nagy hangsúlyt fektettek. A megmozdulás során 115 személyt igazoltattak, 5 céget ellenőrizték, illetve átnéztek 43 gépjárművet is.


Az akció nyomán több mint 40 helyszíni bírságot szabtak ki közel 15 ezer lej értékben, ugyanakkorfelfüggesztettek egy vezetői engedélyt, és két forgalmi engedélyt bevontak. Mi több, elkoboztak 2,7 köbméter fát is, melynek értékét 1100 lejre becsülték.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: