2011-02-08 15:16:14• hírek • Szatmár.ro

Kutyaszépségverseny: kíváncsi az eredményekre?

Február 12-én nyilvánosságra hozzuk az aktuális állás szerinti első húsz helyezettet.

Igazi kutyás őrület indult el a Szatmár.ro nagy kutyaszépségversenyével. Rekordszámú, több mint 150 ebet írattak be gazdáik a versengésre, a szavazás elindításával pedig megkezdődött a kis - vagy éppen nagy - kedvencek népszerűsítése. A közösségi oldalakon elindult a hullám, mindenki arra kéri ismerőseit, hogy szavazzanak a család négylábú tagjára, hiszen az Elite Pet Shop és a Primadog igazán értékes nyereményeket ajánlott fel a nyerteseknek. Még olyanról is tudunk, aki Youtube-videóval népszerűsíti kutyáját, hogy az kapja a legtöbb szavazatot.

A szavazólapot tartalmazó cikket az indítás óta 30 ezren nézték meg és szavaztak. Természetesen a szavazatok nagyon megoszlanak, hiszen azok, akik nem ismerősük kérésére voksolnak, alig tudnak választani a rengeteg kutya közül.

Hogy kicsit izgalmasabbá tegyük a versenyt, a szavazás lezárása előtt 48 órával, azaz február 12-én nyilvánosságra hozzuk az első húsz helyezett, vagyis az első húsz, abban a pillanatban legtöbb szavazattal rendelkező kutya névsorát. Persze akinek a nevét nem tartalmazza majd a lista, az sem kell bánkódjon, hiszen az ismerősök mozgósításával még mindig lehet újabb és újabb szavazatokra szert tenni, így akár az is megnyerheti a versenyt, aki nem volt benne szombaton az első húszban.

Egy biztos: hatalmas verseny várható, hiszen eme cikk írásának a pillanatában is igazán szoros a verseny az első húszban, sőt, sokan akár ki is eshetnek február 12-ig ebből a keretből. Egy biztos: minden szavazat számít, ezért érdemes minél több ismerőst rávenni a szavazásra.

Íme a nyeremények:

1. díj: az Elite Dog Shop 400 lej értékű ajándékcsomagja
2. díj: az Elite Dog Shop 300 lej értékű ajándékcsomagja
3. díj: az Elite Dog Shop 200 lej értékű ajándékcsomagja

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a nyereményeink sorát is bővítettük:

A 4. helyezett 150 ron értékben évi oltást (Virbagen), féregtelenítőt (Drontal Plus), külső deparazitálót (bolha-kullancs, Advantix), Mikrochipet (ha van chipje, akkor egy doboz vitamint) és egy szájhigéniai szettet kap Dr Molnár Zsolt állatorvosi rendelője (Prima dog) jóvoltából.
Az 5. helyezett 100 ron értékben : oltást, féregtelenítőt, külső deparazitálót és mikrochipet kap, szintén Dr Molnár Zsolt állatorvosi rendelője (Prima dog) jóvoltából.

A 6. helyezett 70 ron értékben: oltást, féregtelenítőt, mikrochipet kap Dr Molnár Zsolt állatorvosi rendelője (Prima dog) jóvoltából.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: