2012-05-24 16:06:56• hírek • Szatmár.ro

Átadtuk a díjakat a Tavasz Szépe verseny győzteseinek

Közel hatvan lány vett részt a Tavasz Szépe versenyünkön, csütörtökön az első három helyezett átvette a díjakat.

A Szatmár.ro székhelyén került sor csütörtök délután a Tavasz Szépe versenyünk első három helyezettjének díjazására. Általában a szépségversenyeken az első az, aki mindent visz, ebben az esetben viszont a Tavasz Szépe és udvarhölgyei is értékes díjaknak örülhettek. Emlékeztetőül: az első helyezett Varga Helga lett 750 lájkkal, a második helyen Hail Evelyn végzett 617 lájkkal, a harmadik pedig Gerzsényi Tímea lett 577 szavazattal. Nem kis teljesítmény az első három hely megszerzése, ugyanis közel hatvan lány nevezett a Tavasz Szépe versenyre.

A hölgyektől afelől tudakozódtunk, hogyan sikerült a sok szavazatot összegyűjteni. Sok szavazót valószínűleg a lányok szépsége fogott meg, de sok ismerős is támogatta egy-egy lájkkal a valóban szép lányokat. Facebookon, osztályban, e-mailen ment a kampány, olyan is volt, akinek a szülei csak a játék miatt regisztráltak a legnagyobb közösségi portálra.

Gratulálunk a lányoknak a rengeteg nyereményhez! Íme a nyeremények listája:

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánlott fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyert a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánlott fel. A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmetikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Az első helyezett nyereménye lesz továbbá egy teljes testmasszázs Nagy Alíz, a Primagym masszőrének a felajánlásával.

Átvették nyereményeiket az idei tavasz szépei: Gerzsényi Tímea, Varga Helga és Hail Evelin

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: