2009-05-12 13:26:49• hírek • Ferenczi Noémi

Dolgoznak a Lucian Blaga utcán

Hétfőn délután kezdték el a szatmárnémeti Lucian Blaga sugárút modernizációját, emiatt a négyből két sávot lezártak. A délutáni csúcsforgalomban okoz némi fennakadást az útlezárás.

A város kivezető szakasza a Rossetti út sarkától a Vulturului utca sarkáig fog teljesen új aszfaltburkolatot kapni. Jelenleg az eredeti betonburkolat kiegyenlítésén dolgoznak, mely a munkálatokkal megbízott cég, az Alfarom szakemberei szerint, igen nehézkes és hosszadalmas munka. A kiegyenlítés után kerül majd új aszfaltréteg az útra. Ez utóbbi viszont már nem vesz igénybe sok időt.

Miután befejeződik a L. Blaga sugárút két szakaszban történő modernizációja, az Independentei, aztán pedig az Ambudului utcák javítása, vagyis újraaszfaltozása következik.

 

Napközben nem okoz nagy fennakadást a két sáv lezárása, azonban a délutáni csúcsforgalomban inkább ajánlott elkerülni ezt a zónát. Ebben az időpontban, az amúgy is rendkívül forgalmas útszakaszon, csak lépésben tudnak haladni a járművek.

A három utca újraaszfaltozására száz nap áll a kivitelező cég rendelkezésére, s egyelőre még korai lenne megmondani, hogy be fogják-e tudni tartani a határidőt, viszont az ígéretek szerint, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a munkálatok időben befejeződjenek.

A munkálatok összértéke 1,6 millió lej. A három út modernizációja mellett a L. Blaga és az Independentei utcák kereszteződésénél található ideiglenes körforgalmat is véglegesíteni fogják.


A délutáni csúcsforgalomban csak lépésben tudnak haladni a járművek

A délutáni Csúcsforgalomban csak lépésben tudnak haladni a járművek


Jelenleg a betonburkolat kiegyenlítésén dolgoznak

Jelenleg a betonburkolat kiegyenlítésén dolgoznak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: