2008-11-25 17:04:39• hírek • Szatmár.ro

Átadták a vízhálózatot Szilágypérban

A Szatmár megyei Szilágypérban kedd délután került sor a nemrég kiépült vízhálózat ünnepélyes felavatására.

Az eseményen, amelyen jelen volt Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Günthner Tibor szenátorjelölt, Varga Attila és Kovács Máté képviselőjelöltek Tempfli Mihály polgármester köszöntötte az esős idő ellenére szép számban összegyűlt vendégeket. Mint elmondta, rendkívüli megvalósítás ez a településen, de reméli, hogy nem az utolsó az infrastrukturális fejlesztések sorában.

Csehi Árpád megyei tanácselnök elmondta, hogy a Fejlesztési és Középítkezési Minisztérium által finanszírozott program révén több megyei település is sikeresen fejleszthetett, így Szilágypérban is civilizáltabb körülmények teremtődtek ezen megvalósítás révén.

Arra bátorította a polgármester, hogy pályázzon továbbra is sikeresen, hiszen az ivóvízhálózat kiépítése után a következő fontos feladat a csatornahálózat kiépítése kell, hogy legyen.

Günthner Tibor szenátorjelölt, beruházási szakember az ünnepélyes átadáson elmondta, hogy a 1 329 100 lej összértékű beruházás rendkívüli megvalósítás hiszen, a mintegy 8 kilométernyi ivóvízhálózat, az utcai kutak és a tűzcsapok, valamint a projekthez tartozó további elemek kiépítése a szakminisztérium segítsége nélkül nem jöhetett volna létre. Többek között ezért is tartja fontosnak a bukaresti erős képviseletet.

Átadták a vízhálózatot

Tempfli Mihály köszönti a vendégeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: