2009-02-25 15:54:07• hírek • Parajdi Andrea

Lezárják a Pálfalvai utat

Néhány nap múlva részlegesen lezárják a Pálfalvai utat, ugyanis a jelenlegi időjárási viszonyok lehetővé teszik az útmodernizálási munkálatok újrakezdését. Ilyés Gyula polgármester szerint őszig még várni kell, míg teljesen befejeződik a rehabilitációt.

Tavaly nyáron kezdődött a Pálfalvai út és a hozzá tartozó öt földes utca korszerűsítése. A munkálatok nehézkesen haladnak - mondta el Ilyés Gyula polgármester, szerdán tartott sajtótájékoztatóján. Az elmúlt hónapok alatt a mellékutcák közművesítésén dolgoztak, azonban úgy a gáz-, mint a vízszolgáltató munkatársai viszonylag lassú tempóban végezték a feladataikat. Ilyés szerint egy interaktívabb együttműködésre lenne szükség, hogy ne kelljen mindig egy csapat munkájára várni.

A téli hónapok alatt leálltak a munkával, azonban a jelenlegi időjárási viszonyok lehetővé teszik az útmodernizálás folytatását. Első körben részlegesen lezárják a Pálfalvai utat, s ott is hozzálátnak a vezetékek kicseréléséhez. Ezt követően az Ambudului, a Ciprian Porumbescu, a Iosif Vulcan, a Caritas és a Turnului utcákat teljes egészében modernizálják.

A Pálfalvai úton is hasonló munkálatokat terveznek mint az Udvari úton. Az utat négysávosra szélesítik, járdákat építenek ki, bicikliutat hoznak létre s a körülötte lévő zöldövezetet is rendbe teszik. A polgármester szerint ősszel kerülhet sor az utak átadására.

Tavaly nyáron kezdődött a Pálfalvai út és a hozzá tartozó öt földesutca korszerűsítése.

A Pálfalvai utat négysávosra szélesítik, járdákat építenek ki, bicikliutat hoznak létre s a körülötte lévő zöldövezetet is rendbe teszik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: