2009-12-17 10:33:39• hírek • Balogh Anita

Átadták a Hipocrat klinika fűtési rendszerét

A Megyei Tanács tízezer eurós beruházással építtette ki a Hipocrat Poliklinika fűtési rendszerét.

Megoldódni látszik a Hipocrat Poliklinika ügye, legalábbis az első nagy lépés megtörtént a megoldás felé - az ott kabinetet bérlő orvosoknak nem kell már hidegben fogadniuk a pácienseket, hiszen december 17-én a Szatmár Megyei Tanács vezetőségének a jelenlétében felavatták az új fűtési rendszert.

A poliklinikán dolgozók novemberben fordultak a megyei tanácshoz a problémájukkal, mivel ugyan következhet a rendelők privatizálása, de semmilyen biztosítékot nem kaptak arra, hogy elsőbbséget élveznek majd amikor a kabinetek megvásárlásáról van szó. A bizonytalan helyzet miatt senki sem mert semmilyen fejlesztésbe belefogni. Az Ady Endre utcai ingatlan egyébként a Megyei Tanács birtokában van, annak kezelési joga a Megyei Kórházé lett, mely bérbe adta a Hipocrat kft.-nek., az pedig az kabineteket bérbe adta család- és fogorvosoknak illetve laboratóriumoknak is.

-A poliklinika új fűtésrendszerének a kiépítése tízezer eurós befektetés volt, de kötelességünknek éreztük elvégezni, hiszen az itt rendelőt bérlő orvosoknak közel tízezer páciensük van - mondta el a Szatmár.ro-nak Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke.


A laboratóriumban dolgozók örömmel fogadták, hogy meleg víz és fűtés is van
A laboratóriumban dolgozók örömmel fogadták, hogy meleg víz és fűtés is van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: