2008-11-18 13:14:25• hírek • Szatmár.ro

Átadták a Hadadról szóló kiadványt

Ünnepélyes keretek között vette kezdetét Hadadon ma délelőtt a Szatmár megyei RMDSZ és a Szilágy Megyei RMDSZ által szervezett megyeközi térségfejlesztési konferencia.

A Hargita, Szilágy, Kolozs és Szatmár megyei meghívottak jelenlétében Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke Balogh Ferencnek, Hadad község polgármesterének adott át összesen 100  példányt abból a többnyelvű kiadványból, amely a község részletes bemutatását tartalmazza.

A Szatmár Megyei Múzeum Phare támogatást szerzett annak a Szatmár megyei településeket bemutatni hivatott sorozatnak a finanszírozására, amely révén a Hadad községet ismertető kiadvány is elkészülhetett. A mai nap során az Önkormányzatok az egységes Tövishátért nevet viselő konferenciára, Hadadra érkező vendégek már kaphattak is ebből a kiadványból.

A polgármester Úr megköszönte a kiadványt, jelezve, hogy a jövőben Hadara látogatók ezáltal teljesebb képet kaphatnak majd erről a környékről. A sikeres kiadványhoz Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke, az RMDSZ Országos Önkormányzati Tanácsának elnöke, Kónya László szenátorjelölt, Kovács Máté és Túrós Lóránd parlamenti képviselőjelöltek is gratuláltak a Szatmár megyei és hadadi önkormányzati tisztségviselőknek.

Átadták a Hadadról szóló kiadvány a polgármesternek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: