2014-05-18 09:57:17• hírek • Kocsis Zoltán

Átadták Szatmárhegyen a szennyvíztisztító-telepet

A Szatmárnémetitől mintegy 15 km-re lévő Szatmárhegyen néhány napja sikerült befejeznie a polgármesteri hivatalnak azt 2,5 millió eurós beruházást, amelynek keretében új szennyvíztisztító állomást, közel 10 km csatornahálózatot és új utat, valamint óvodát építettek a településnek.

A szennyvíztisztító-telepet szombat délután adták át hivatalosan, amikor Szűcs Szabolcs polgármester és Nagy Szabolcs, az RMDSZ parlamenti képviselőjelöltje átvágta a szalagot. Az eseményen jelen volt többek között Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, Pataki Csaba szenátor és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő is.

"Gratulálok a sikeres munkához, ahhoz, hogy olyan életfeltételeket teremtettek és teremtenek, amilyet az emberek elvárnak. Az, hogy ma itt szalagot vágunk, azt bizonyítja, hogy ha összefogunk, és tudjuk, hogy mit akarunk, elérjük célunkat. Minden sikerünk a közösség sikere - azé a közösségé, amely a nehéznek tűnő pillanatokban összezárja sorait, hogy megmutassa erejét és élni akarását. Ilyen pillanat lesz május 25-e, amikor nem csak európai parlamenti képviselőt, de romániai parlamenti képviselőt is választ a 2-es választókörzet"- fogalmazott Kelemen Hunor.

Nagy Szabolcs, az RMDSZ parlamenti képviselőjelöltje is kiemelte, Szatmárhegyen megértették: ha sokan vagyunk, erősek vagyunk. "Nem mondom, hogy könnyű lesz május 25-e, de be tudjuk bizonyítani, hogy el tudunk küldeni Szatmár megyéből még egy képviselőt Bukarestbe, és európai parlamenti képviselőinket Brüsszelbe" - szögezte le a képviselőjelölt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: