2014-09-25 15:20:05• hírek • Szatmár.ro

Biciklitúrát szerveznek Erdődhegyre

A Szatmárnémeti Természetjárók szeptember 28-án, biciklis kirándulást szerveznek az erdődhegyi Dónát kápolnához. A kirándulást Szathmáry Alice szervezi.

Ha még nincs programod hétvégére, csatlakozz te is a Szatmárnémeti Természetjárók csapatához. Ők szeptember 28-án, vasárnap, egy kellemes biciklitúrára indulnak az erdődhegyi Dónát kápolnához, amely 1725-ben épült Szent Dónát tiszteletére.

A kirándulók vasárnap 10 órakor az Unio gyár melletti Lukoil benzinkútnál találkoznak, majd 10:10-kor útnak is indulnak Erdődhegy irányába.

A túra Szatmárhegyen keresztül vezet keresztül, végig jó minőségű aszfaltos úton. A táv oda-vissza megközelítőleg 40 kilométer.

Javasolt a sisak és a fényvisszaverő mellény használata. Az esetleges gumidefektek gyors javítása érdekében a biciklitúrázók vigyenek magukkal egy pótbelsőt a kerékpárhoz. Továbbá szükség lehet 2 liter folyadékra, valamint esőköpenyre, és uzsonnára. A szervezők szeretettel várnak minden bringázni vágyó természetkedvelőt!

A túráról bővebb információkat Szathmáry Alice-tól lehet kérni a 0752-908800 telefonszámon. Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: