2018-09-26 11:22:23• hírek • Közlemény

Asáf-Emlékkoncert a Csak Róla szól! eseményén

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az úgynevezett „Gödörbe”. A Csak Róla szól! évenként megtartott evangelizáció ezzel csatlakozik a hétvégén megtartott Visky Ferenc 100. ünnepségsorozathoz is.

 

Rácz Ervin szervező köszöntése után Király Lajos esperes szól majd az egybegyűltekhez, az Igét pedig Visky Péter kolozsvári lelkész hirdeti majd. Ezt követően nagyon izgalmas projekttel, a Tékozló fiú rockoperával érkezik az érmelléki Élő Kövek Együttes:

A kommunizmus legvadabb éveiben kockázatokkal és mellékhatásokkal működő keresztyén ifjúsági zenekar, az Asáf zenei örökségének állítanak emléket. Az Asáf zenekar egykori tagjaiból is néhányan ott lesznek, felcsendülnek a régi dalok, de elhangzanak az Élő Kövek saját dalai is:

 

“Ki vagyok én? Ki vagy te? Ember? Állat? Gép? Micsoda árny e világ csupasz falán? Érted-e léted? Érted-e önmagad? Hol a szabadság? Mi a függetlenség? Hol vagyunk? Hogy kerültünk ide? Mint egy égő bábszínház a nyílt óceánon…vajon hol vagyunk? Nem tudjuk, csupán SOS jelzéseket adunk az árvaság századik szélességi, és a magány századik hosszúsági fokáról.” (ASÁF dalszöveg)

 

A tékozló fiú történetébe ágyazva szólalnak meg az ASÁF-dalok szeptember 28-án kora este, 18 órakor a „Gödörben.”, hogy átéljük a lelki magaslatokat.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: