2013-11-15 21:44:52• hírek • Szatmár.ro

Ary Dalma lett a királynő, Péter Tibor a király a Református Gimnázium gólyabálján

A Grand Mall második emeleti rendezvénytermében tartotta gólyabálját péntek délután a Református Gimnázium. Nyolc fiú és nyolc lány versengett az első helyért: énekeltek, táncoltak, virágcsokrot kötöttek és varrtak is az értékes, győzelmet jelentő pontokért.

Cowboyok és cowgirlök versenyeztek péntek délután a Refi idei, country-tematikájú gólyabálján. Tizenhat fiatal, nyolc lány és nyolc fiú jelentkezett a vetélkedőre, s természetesen mindannyian a győzelemről álmodoztak. A szépségverseny résztvevői előtt a három kilencedikes olsztály mutatkozott be: Juhász Tünde, Joncsák Julianna és Dorner Andrea osztálya.

Őket már a fiúk és lányok egyéni bemutatkozása követte, a country-feelingnek megfelelően pedig a Rednex egyik ismert slágerére táncoltak. Aztán jöttek a próbatételek: a furfangos, elgondolkodtató kérdések, az ügyességi verseny, melynek keretében a fiúk virágcsokrot kötöttek, a lányok pedig varrtak. Az iskola volt diákjának, a humorista Székely Zsoltnak a fellépése enyhített egy kicsit a főszereplők izgalmán, majd a gólyapárok karaokéztak: örökzöld slágereket énekeltek, mindezt már elegáns, estélyi ruhában.

Amíg a zsűri összeszámolta a pontokat és felállította a végső sorrendet, Norby és Brigitte zenéjével telt meg a Grand Mall rendezvényterme.

A Református Gimnázium idei gólyabálján a lányok között Ary Dalma győzött, a bálkirálynő udvarhölgyei pedig Kovács Barbara és Varga Tímea lettek. A fiúk közül Péter Tibor végzett az első helyen, őt Alexa Erik és Oláh Erik követte a pontlistán.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: