2020-06-23 14:41:31• hírek • Bede Emőke

Árverésre bocsátják a caracali rém autóját

Az Elkobzott Javakat Kezelő Országos Ügynökség (ANABI) június 15-én indította útjára azt a honlapot, amelyen a korábban elkobzott javakat bocsátják árverésre. Főként olyan értékekről van ebben az esetben szó, amelyeket egy-egy bűnügyi nyomozás során zároltak, de az sem kizárt, hogy adósság miatt fosztották meg tulajdonosát az adott vagyontárgytól.

Az ANABI honlapján a licitre kínált javak között azonban felbukkant két olyan jármű is, melyekről kiderült, korábban a caracali rémként elhíresült Gheorghe Dinca tulajdonát képezték, mi több, az egyik autó épp az, amellyel Dinca elrabolta a két lányt, Alexandra Macesanut és Luiza Melencut. Utóbbi családja az Olt Megyei Törvényszéken fellebbezést nyújtott be azt kérve, hogy érvénytelenítsék az árverést, hiszen az autó akár további bizonyítékokat is tartalmazhat – írja az Agerpres hírügynökség.


A szóban forgó 2006-os Renault Megane-ra egyébként július 22. és 24. között lehet majd licitálni, ha az árverést nem vonják vissza a család fellebbezésének nyomán. Az autó a hirdetés szerint 252 481 kilométert futott, viszont nem működőképes, a belseje pedig teljesen szét van szedve és meg van rongálódva – ez vélhetően a bizonyítékok utáni kutatás eredménye. A jármű értékét a hatóság 1033 lejre becsülte.


A Megane mellett az oldal kínálatában fellelhető Fiat Ducato is a caracali rém tulajdonát képezte, viszont mostanra már ez is használhatatlan állapotba került. Erre július 7. és 9. között lehet majd licitálni, becsült értéke 5017 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: