2017-12-22 08:25:40• hírek • Bede Emőke

Árván maradt gyerekeket lepett meg a tűzoltóság

Fotó: ISU Satu Mare
Fotó: ISU Satu Mare

A karácsony a legtöbb kisgyerek számára díszes fenyőfát és ajándékokat hoz, viszont van a megyében öt testvér, akik számára az idei ünnep közel sem lesz olyan vidám, mint az előző években.

December 11-én öt gyermek vesztette el édesapját egy sárerdei balesetben, mely során egy autó lesodródott az útról, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak. Az autóban utazó férfi életét már a helyszínre kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.
 

A balesetben elhunyt férfi családja, az öt gyermek és az özvegy a lelki traumán túl anyagi nehézségekkel is küzködik, ezért a szatmári tűzoltók úgy döntöttek, megpróbálnak enyhíteni a család terhein.
 

A tűzoltóság képviselői egy kisbusznyi ajándékkal érkeztek meg a család házához. A dobozokban a ruhák, cipők és ágynemű mellett élelmiszerek, tisztálkodási szerek és elektronikai cikkek is voltak. A gyerekek ezen felül játékokat, édességeket és iskolai tanszereket is kaptak ajándékba. "Bár a gyász fájdalmát nem enyhíthetjük, de szerettünk volna egy cseppnyi boldogságot csempészni a család karácsonyába" -közölte a tűzoltóság.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: