2010-06-04 12:30:26• hírek • Szatmar.ro

Megváltozott a maraton útvonala

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Szatmárnémeti Caritas jótékonysági gyalogló maratonja. Az elmúlt napok rendkívül esős időjárása miatt megváltozott a szervezet által eredetileg kijelölt maraton útvonala és befutója.

Mivel a Mikolai befutó terepe alkalmatlan a tervezett programok megtartására, a szponzorok beleegyezésével a befutó helyszíne átkerült a Kossuth kertbe. A maraton útvonala a következőképpen módosult: Libertății tér, I.C. Bratianu, Ștefan cel Mare, Ady Endre, Rodnei, Avram Iancu, Crișan, Griviței, B-dul Traian, Kossuth Kert.

A résztvevőket még a mai napon is várják az elő-regisztrációhoz a szervezet székházában délután 4 óráig (Libertății tér 20). Ma reggelig összesen 190 személy regisztrált a holnapi eseményre. Szombat reggel ugyancsak 8 órakor kezdődik a regisztráció és a startot 8.45-kor lövik el. Miután a maraton résztvevői végighaladtak az új útvonalon, a befutónál továbbra várja őket a babgulyás és az ital, amit a rajtkártya felmutatásával kapnak majd meg. A tervezett programok, a tombola, a játékok, az arcfestés és a kutyás bemutató továbbra is állnak, csak a koncertek maradnak el.


Caritas gyalogramaton - most a hátrányos helyzetben levő  gyerekekért gyalogolhatunk
Caritas gyalogramaton - most a hátrányos helyzetben levő gyerekekért gyalogolhatunk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: