2012-05-07 09:09:18• hírek • Blikk.hu

Árpa Attila ki akarja nyírni Bruce Willist!

Titkos információk birtokába jutott a Blikk a Die Hard 5.-ről: Árpa Attila lesz Bruce Willis egyik ellenfele! Úgy tudják, a magyar sztár folyamatosan forgat a hollywoodi szuperprodukcióban, amíg a filmek ügyeletes világmegmentője, John McClane Magyarországon hősködik a magyar címén Drágább, mint az életedben.

Ráadásul – a Blikk értesülései szerint –, Árpa nemcsak komoly szerepet kapott az év filmjében, de ő és Willis több közös jelenetben is összemérheti, melyikük a nagyobb macsó, a keményebb harcos. Ismerve a Die Hard-filmeket, szinte biztosra vehetjük, hogy életre-halálra harcolnak majd, ennek ellenére Árpának nagyon kell majd vigyáznia, nehogy túlságosan bizonyítani akarjon, és esetleg kiüsse a sztárt.

Szerencsére egy ilyen mértékű és költségvetésű produkcióban még arra is egy külön csapatot fizetnek, hogy a mozgást az utolsó ökölcsapásig hajszálpontosan és élethűen begyakorolják. 

Attila már túl van az első forgatási napon, amelyen - egy stábtagtól megtudtuk -, igen durva helyzetben kellett bizonyítania: egy gépfegyverrel halomra kellett lőnie számos ártatlan civilt alakító statisztát.

- Igen, valóban leszerződtettek a Die Hard ötödik részébe, több mint 20 forgatási napra. De ennél többet sajnos nem mondhatok, ugyanis nagyon szigorú titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnom - erősítette meg információnkat szűkszavúan Attila, aki a szuperprodukcióban egy ortodox zsoldost játszik, aki pénzért bármilyen bűncselekményre hajlandó. Úgy tudjuk, a szerep kedvéért a színész külsejét annyira elvadították, hogy nehezen lehet majd felismerni az általában kisfiúsan mosolygó sármos közönségkedvencet.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: