2020-02-12 09:31:44• hírek • Bede Emőke

Árokba borult egy személyautó Ombod és Amac között

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Közlekedési balesettel indult a szerdai nap Szatmár megyében: Ombod és Amac között árokba borult egy személyautó, melyben négy személy utazott.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője, Adriana Pop közölte, hogy a 112-es egységes segélyhívóra befutó vészhívás szerint a négy utasból ketten az összeroncsolódott autóban rekedtek, ezért a helyszínre a tűzoltóautó és három mentőautó mellett egy feszítővágós egység is kivonult. A katasztrófavédelem egységei a helyszínre érkezve konstatálták, hogy a segélyhívó helyzetleírása pontatlan volt, ugyanis mindegyik utas ki tudott mászni a kocsiból. A mentősök a helyszínen felmérték a sérültek állapotát, majd további vizsgálatok céljából a sürgősségi osztályra szállították őket.


A rendőrség vizsgálatot indított a baleset pontosabb részleteinek feltárása érdekében.


FRISSÍTÉS: A rendőrség tájékoztatása szerint az autó 38 éves sofőrje haladási sebességét nem igazította az úviszonyokhoz, melynek okán elvesztette irányítását az általa vezetett személyautó felett. Az árokba borult járműben összesen négyen utaztak, három személyt közülük kórházba kellett szállítani - közölte a hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: