2020-01-17 10:13:34• hírek • Bede Emőke

Árokba borult egy rendőrautó Szatmárnémeti határában

A lónak is négy lába van, mégis megbotlik – tartja a mondás, mely egyértelműen arra utal, hogy az is hibázhat, akiről azt hittük, vele biztosan nem fordulhat elő ilyesmi. A közmondás létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint a csütörtök esti incidens, mely során egy rendőr okozott balesetet.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség egyik egységét a 112-es segélyhívó szám által egy családi csetepatéhoz riasztották nem sokkal 22 óra előtt. A helyszínre induló autót vezető rendőrnő azonban egy váratlan pillanatban, a Szatmárnémeti és Mikola közötti útszakaszon elvesztette irányítását a jármű felett, átsodródott a szemközti sávba, majd az út menti árokba borult. A sofőr jobbján utazó egyenruhás a baleset során könnyebb sérüléseket szerzett, ezért orvosi ellátásban részesítették - tájékoztatta híroldalunkat a rendőrség szóvivője, Paula Gabor.


A helyszínre kiérkező közlekedési rendőrök alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá a balesetező kollégákat, melynek eredménye mindkét esetben negatív lett. A hatóság az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményezett.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: