2020-06-21 17:47:39• hírek • Bede Emőke

Árokba borult egy autó Pálfalva és Amac között

Közlekedési baleset történt vasárnap délelőtt, 11 óra körül Szatmárpálfalva és Amac települések között: egy személyautó egyelőre ismeretlen okok miatt árokba borult - tájékoztatta híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A helyszínre egy tűzoltóautó, egy feszítővágóval felszerelkezett egység és egy SMURD intenzív terápiás rohammentő vonult ki. Megérkezésükig a kormánynál ülő nőnek sikerült egyedül kimásznia az árokba borult autóból, majd a helyszíni ellátást követően a mentősök beszállították a szatmári kórház sürgősségi osztályára, hogy alaposabb vizsgálatoknak vessék alá.


Közlekedési baleset történt ugyanakkor Érszakácsiban és Avasfelsőfaluban is. Az érszakácsi baleset sofőrje végig együttműködő volt, a segítségére siető mentősök az elsősegélynyújtást követően őt is kórházba szállították. Avasfelsőfaluban pedig egy autó, melyben négyen ültek, betonhídfőnek csapódott. A katasztrófavédelem embereinek az egyik utast feszítővágó segítségével kellett kiszabadítaniuk az összeroncsolódott járműből, viszont társaihoz hasonlóan ő is eszméleténél volt. A négy személyt az avasfelsőfalui kórházba szállították.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: