2009-06-05 12:09:14• hírek • Parajdi Andrea

Árkedvezmények ballagóknak

Május végén megnyílt a Molnár Virágüzlet harmadik boltja is Szatmárnémetiben, amely lehetővé teszi a vásárlók minél szélesebb köréhez való eljutást. A Molnár Virágüzlet árkedvezményei még mindig érvényesek: a ballagóknak megéri betérni.

A Molnár Virágüzlet bőséges termékválasztékot kínál vendégeinek, forgalmaz cserepes virágokat, egynyári futó és álló virágokat, évelő futó és álló virágokat, kerti virágokat, mű és élőnövényből készülő koszorúkat, valamint különleges fali és asztali díszeket is. Mindezek mellett polcain a növények egészséges fejlődését segítő tápok és növesztőszerek is megtalálhatók.

A Molnár Virágüzlet nagyobb rendelések esetén árkedvezményeket biztosít, nincsen ez másképp most a ballagási időszakban sem. A tradíciók szerint ilyenkor minden búcsúzó osztály virágcsokrokkal köszöni meg tanárainak az elmúlt évek alatt kifejtett munkáját, s a diákoknak nem kis erőfeszítést jelent a osztálytermek, illetve a bankettek helyszínének feldíszítése sem.

A Molnár Virágüzlet egészen június végéig tíz virágcsokor vásárlása esetén egy csokort ajándékba ad, nagyobb virágcsokrokat pedig 10%-os árengedménnyel kínál. Ha egy egész osztály a Molnár Virágüzlettől rendeli meg a kitűző szalagokat, szintén 10%-os kedvezményt biztosítanak. Ezek mellett elérhető áron vállalják osztálytermek, és bankettek báltermeinek igényes feldíszítését.

Térjen be a Molnár Virágüzletekbe a Wolfenbüttel utca 41 és 54 (Kis Piac mellett), illetve most már az Ady Endre 1 szám alatti üzlethelyiségeibe. Rendelésekhez hívja a 0746 421 132-es telefonszámot. Részletes információk a www.molnarvirag.lapunk.hu oldalon is kaphatók.


Immár három üzlethelyiségben érhetők el a Molnár Virágüzlet termékei.
Immár három üzlethelyiségben érhetők el a Molnár Virágüzlet termékei


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: