2008-09-11 11:40:17• hírek • István Löchli

Arkangyal

22:10, Péntek (szeptember 12.), az m1 műsorán. Angol thriller, 2. rész, 44 perc, 2005. 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Szereplő(k): Daniel Craig (Fluke Kelso professzor).

Az epizód ismertetése: Az idős Papu Rapava meggyilkolása után Kelso (Daniel Craig) professzort megbízói hazautazásra kényszerítik. Az áldozat lánya, Zinajda segítségével megszökik, majd együtt kutatnak Sztálin jegyzetfüzete után, ami hamarosan a kezükbe kerül. Ám kiderül, hogy nem a "nagy vezér", hanem egy neki alárendelt fiatal lány, Anna feljegyzései azok. A szálak a távoli Archangelszkbe vezetnek, ezért Kelso és Zinajda odautaznak, folytatva a magánnyomozást. A világméretű szenzációban bízva az újságíró is a nyomukba ered.

A film ismertetése: Kelso professzor a Sztálin-korszakról tart előadást Moszkvában. A történészt egy titokzatos, arcán furcsa jegyet viselő idős férfi keresi fel, aki rábíz egy veszélyes titkot: Sztálin jegyzetfüzetének létezéséről. A tudós nyomába ered a nagy szenzációt sejtető hírnek, ezzel nem kis veszélynek kitéve magát. A kotnyeles amerikai újságíró és az informátor lánya is belekeveredik az ügybe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: