2013-04-22 17:31:03• hírek • Kocsis Zoltán

Argentin puszi, uruguayi harapás – mindez a focipályán!

Szappanoperák, szegénység, korrupció és mindenek előtt szenvedély és foci - ezek a dolgok jutnak az átlagember eszébe, amikor Dél-Amerikáról hall. Na meg az Afrikában található Dakar, de ez most nem tartozik ide....

Se szeri, se száma azoknak a kiváló futballistáknak, akik a labdarúgás történelmében és jelenében szurkolók százezreit, millióit kápráztatják el tehetségükkel, képességeikkel. Vagy éppen botránkoztatják meg heves vérmérsékletükkel. Hasonlót produkált az elmúlt hétvégén az uruguayi Luis Surez és az argentin Renato Civelli is.

A nagyobb sajtóvisszhangot kapott és fájdalmasabb eset egyik főszereplője Luis Suarez. A Liverpool uruguayi csatárzsenije, aki az idei szezonban eddig 30 gólt szerzett a kormoránok mezében, a hétvégi, Chelsea elleni rangadón meglepő módját választotta annak, hogy egy szöglet előtti tolakodásban kiszabaduljon Braniszlav Ivanovics nem éppen szerető karjai közül: nemes egyszerűséggel beleharapott a szerb védő vállába!

Más kérdés, hogy aztán a hosszabbításban szerzett góljával 2-2-es döntetlenre mentette a meccset.

Néhány száz kilométerrel délebbre, ám szintén vasárnap hasonlóan meglepő, de sokkal érzékibb módját választotta a cukkolásnak a francia élvonalbeli bajnokságban szereplő Nice argentin védője, Renato Civelli: egy csókot lehelt a Paris St.Germain csatárának, Zlatan Ibrahimovicnak a nyakára. A svéd annyira nem örült ennek, a nizzaiak pedig 3-0-ás vereséggel a tarsolyukban indulhattak haza.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: