2010-02-09 13:58:03• hírek • Parajdi Andrea

Árengedmény a kutyásoknak

Minden olyan Szatmár.ro olvasó törzskártyát kaphat a Dog For Life Diszkontól, aki részt vett a decemberben meghirdetett nyereményjátékunkon, amelynek keretében két héten át kutya és macskatápokat sorsoltunk ki.

Heten nyertek a Szatmár.ro-n keresztül a Dog For Life Diszkont jóvoltából kutya-, vagy macskatápot a decemberi hónapban. A nyereményjátékra számtalan állattartó olvasónk jelentkezett, akiket most minden további nélkül jutalmazni szeretne a Dog For Life Diszkont. Az egykori nyereményjátékosoknak törzskártyát állítanak ki, amelyek 4 és 12% közti kedvezményt biztosítanak számos termékre. Emellett pedig a kártya arra is jogosítja tulajdonosát, hogy 20% árengedménnyel vegye igénybe a Dog For Life által biztosított kutyakiképzést, vagy kutyapanziós szolgáltatásokat.

A törzskártyák igénylésért nem kell mást tenni, mint betérni a Fabricii út 2 szám alatt található Dog For Life Diszkontba. Az üzletben minden egykori játékosnak fel van jegyezve az e-mail címe, így a törzskártya átvételéhez elegendő csupán egy elektronikus levélpostacím megadása.

A kedvezményre jogosító kártyákat megéri igényelni, hiszen a Dog For Life Diszkont a városban a legszélesebb árukínálattal rendelkező kutyásoknak szóló bolt, ahol nem csak a termékkínálat minőségi, hanem az árak is a földön járnak.



Törzskártyákat kínál a Dog For Life Diszkont a Szatmár.ro olvasóinak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: