2012-08-03 15:52:50• hírek • Póti Orsolya

Ardelean az Adó- és Pénzügyi Igazgatóság új vezetője

Új igazgató beiktatására került sor augusztus 3-án, pénteken a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóságon.

Péntek délelőtt Eugeniu Avram prefektus beiktatta a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóság új igazgatóját, Ioan Mircea Ardeleant, aki Dan Maiert váltotta tisztségben. Az ünnepélyes beiktatás első felében Avram felolvasta az 1158-as számú határozatot, melyet augusztus 2-án bocsájtott ki Serban Pop, az Adó- és Pénzügyi Hivatal vezetője.

A nyilatkozatban Serban felmentette Dan Maiert, a megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóság átmeneti vezetői pozíciójából. Ezután az 1159-es számú határozat került felolvasásra, melyben kinevezik Ioan Mircea Ardeleant a pénzügyi igazgatóság élére. A prefektus gratulált a kinevezéshez az új vezetőnek és megköszönte Maier három éves munkáját.

Ardelean, a több éves gazdasági tapasztalattal rendelkező szakember kifejtette: a következő időszakban arra fog törekedni, hogy jó munkaközösségeket teremtsen és jó viszonyt ápoljon az igazgatóság alkalmazottjaival. Az új igazgató ugyanakkor megjegyezte, hogy a vezetői csapat tagja marad Dan Maier és Eleonora Vidreanu, akik aligazgatói tisztséget fognak betölteni.

„Kívánom, hogy növelni tudjuk a megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóság bevételét, azért, hogy nagyobb összegeket folyósítsunk az államkasszába. Ezen kívül céljaim között szerepel a pénzügyi ellenőrzések színvonalának javítása, valamint az adótartozások összegének csökkentése" - magyarázta Ardelean.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: