2018-01-04 09:26:22• hírek • Bede Emőke

Árat emelnének a szatmári taxisok

A Szatmárnémetiben dolgozó taxisok áremelést szeretnének kiharcolni maguknak, ennek érdekében pedig már az ebben illetékes hivatalt is megkeresték.

A szatmári taxisok az egyik közösségi oldalon található nyilvános csoportban egyeztettek egymás közt az áremelés gondolatáról, melyre az utóbbi időben tapasztalt adóemelések és a költségek megnövekedése szolgáltat okot. Mint megfogalmazták, már öt éve nem történt változás a fuvardíjat illetően - holott az ország más városaiban ez már megtörtént -, így jócskán itt volna az ideje, hogy változtassanak ezen.
 

Szakszervezetis hiányában egy önjelölt vezető vette kezébe az ügyet és felkereste a Polgármesteri Hivatalt. Az ott kapott válasz szerint legkevesebb 300 aláírásra van szükség ahhoz, hogy a taxisok kérése a helyi tanácsosok asztalára kerüljön, ám a pozitív elbírálás még ekkor sem garantált.
 

A csoportban publikált bejegyzés írója abbéli reményét is kifejezte, hogy a város taxis vállalatai közösen állnak majd ki az ügy mellett, hiszen a döntés mindenki számára gyümölcsöző lenne. A bejegyzés alatti kommentekből az derül ki, hogy a taxisok között viszonylagos egyetértés alakult ki a témában, így vélhetően hamar összegyűl majd az a bizonyos 300 aláírás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: