2012-05-31 18:13:22• hírek • Szatmar.ro

Aranyosgyéres ellen búcsúzik az Olimpia

Eddig valamennyi, szám szerint tizennégy hazai meccsét megnyerte az idei szezonban az Olimpia labdarúgócsapata a harmadik osztály 6. csoportjában. A sárga-kékek pénteken, 18.00 órai kezdettel az Aranyosgyéres ellen búcsúznak a 2011-2012-es szezontól és a lelkes közönségtől. Mindezt szeretnék egy győzelemmel megtenni.

A csapat ebben a bajnokságban első alkalommal játssza a hazai meccsét pénteken, ám a versenykiírás szerint az utolsó forduló meccsei egy időben kezdődnek.„Még jó is ez a pénteki időpont, így legalább szabad lesz a szombat. Itt van a Családi Hétvége is, és el tudunk menni kikapcsolódni mi is. Természetesen győzelemmel szeretnénk búcsúzni a szurkolóktól, ezzel megőriznénk százszázalékos hazai mérlegünket, amellyel még csak a Brassó büszkélkedhet", mondta Csík Tibor vezetőedző.

Matematikailag az Olimpia még meg is nyerheti a bajnokságot. Ehhez azonban az kell, hogy a Corona kapjon ki Brassóban a Sanatateától, Zsigáék pedig 15 góllal verjék meg a Kolozs megyei vendégeiket

Az egykori legendás védő természetesen kitért a szurkolókat olyannyira izgató kérdésre is: mi lesz a csapattal a pénteki végső sípszó után. „ Az még a jövő titka, de mindenesetre a választások után a város és megye vezetésének hamar döntenie kell majd, hogy miként folytassuk tovább. Mindenesetre július elején a csapatnak el kell kezdeni a felkészülést az új idényre."

A szakember szerint a gárda megállná a helyét a második osztályban is. „ Egyelőre a harmadik ligára gondolunk, de ha lehetőség adódik a másodosztályos szereplésre, szakmai szempontból a csapat készen áll arra is. Még úgy is, ha esetleg 2-3 játékos távozik" , mondta Csík.

A hírek szerint Zsiga Ervint és Muresan Manuelt a Dinamo figyeli (ennek és nem az USL-ének köszönhető a fővárosiak vasárnapi vendégjátéka is), de Heil Walter iránt is van érdeklődő.

Olimpia - Aranyosgyéres péntek 18.00

Az utolsó forduló további programja:
Zilahi FC-Tatrangi Unirea
Szászfenesi Unirea-Kolozsvári Universitatea II
Brassói Corona-Kolozsvári Sănătatea
Kolozsvári CFR II-Zalatnai CS
Nyárádtői Unirea-Szászrégeni Avântul
Dési Unirea-Besztercei Gloria II
Jádi Voinţa-Marosvásárhelyi FCM II.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: