2009-06-12 15:59:06• hírek • Szatmar.ro

Aranyos nap Konstancán

Két első helyet szereztek a Sportklub fiataljai a tengerparti vívó bajnokságon.

Továbbra is sikeresen szerepelnek a Szatmárnémeti Sportklub vívói a konstancai gyermekbajnokságon, ahol Sebastian Flucus ezüstérme után ezúttal két aranyat nyertek a szatmári delegáció tagjai.

Bodó Benjámin a 46 tagot számláló mezőnyben szerezte az egyik aranyérmet, a Dan Catalin, Benjamin Flucus, Bartók Alpár és Néma Dávid összetételű csapat a másodikat. „A döntőt biztosan nyertük, inkább az elődöntő volt keményebb a Steaua ellen, akkor 45-42 arányban győzött a csapat. Az együttesből külön dicséret illeti Dan Cătălint és Bartók Alpárt, akik a csapat húzóembereinek bizonyultak" - nyilatkozta Lengyel Éva edző.

Izsák Arnold, aki kijelentette, hogy erős verseny lévén elégedett az elért eredményekkel, másik tanítványa, Aldea Iulian az ötödik helyet szerezte meg, míg a Bodó, Aldea, Stefanut, David összetételű másik (fiatalabb) csapat nem jutott be a legjobb nyolcba.

A bajnokság utolsó két napján a lányok lépnek elő főszereplőkké. Szatmárt a fiatalabbak között Aldea Rebeca, Lazin Alexandra, Haidu Adriana és Sabău Sabrina, a nagyobbak mezőnyében Varga Anett, Löchli Evelin, Löchli Helén, Erdei Réka és Gergely Annamária képviseli.



Két arany és egy ezüst a szatmáriak mérlege Konstancán


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: