2019-03-13 09:27:03• hírek • Szatmar.ro

Aranykapus hétvége hölgyeknek: Nőkről nőknek szépségről, egészségről, természetesen

Képünk illusztráció - Alphonse Mucha cseh festőművész alkotása
Képünk illusztráció - Alphonse Mucha cseh festőművész alkotása

Az Aranykapu Egyesület a hagyományőrzés, a természetesség és az egyszerűség híve. Jó példával szolgálnak a "csináld magad" mozgalom elkötelezettjei számára is. Következő, nőknek szóló egész hétvégés eseményük is ezt a meggyőződést hirdeti.

A "Vissza a gyökerekhez" akár a jelmondatuk is lehetne, mint megannyi minden más szlogen, melyben a természetközeli életmód és -felfogás köszön vissza. Az április 5-7-e között tartandó "Nőkről nőknek szépségről, egészségről, természetesen" címet viselő eseményükre szeretettel várják azokat a hölgyeket, anyákat és mamákat, akik szeretnének többet megtudni a hagyományos értelemben vett nőiségről és a háziasszonyi mivolt rejtelmeiről - visszatérve a "családi tűzhely őrzője" szimbólumhoz.

 

A program még megbeszélés alatt áll az előadókkal, de egy biztos: itt korántsem egy három napos passzív, egyoldalú tréningről van szó! Az interaktív, vidám, játékos beszélgetések, gyakorlati jellegű foglalkozások dinamukusan váltják majd egymást, izgalommal és új ismeretekkel telítve a péntek-vasárnapi időszakot.

 

Az Aranykapu Egyesület létrehozta a hétvégi program Facebook eseményét, melyen a következő ízelítőt tették közzé:

 

"Egy különleges hétvége különleges előadókkal szépségápolásról, egészségről, nőket érintő népi gyógyászatról, környezettudatosságról és még sok minden másról. Az előadásokat, bemutatókat kézműves műhelymunkák (workshopok) teszik még érdekesebbé, így készítünk majd natúr kozmetikumokat, kézműves szappant... és sok más meglepetést. Lesz nemezműhely,  paleo gasztro-kóstoló és keleti hangszerek is megszólalnak majd...

 

A részletekkel hamarosan jelentkezünk :)"

 

Kattintsanak erre a hivatkozásra, és kövessék nyomon a program alakulását! Vegyenek részt az eseményen, melyet elsőként az "aranykapus csajok" hoznak el Szatmárnémeti hölgykoszorúja számára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: