2011-11-04 16:25:43• hírek • Balog Anita

Aranyérmesek lettek a Sportklub tőrözői

A Sportklubos fiúk a Steauát győzték le a bukaresti verseny döntőjében.

Ami nem sikerült a kadett korú tőrözők egyéni versenyén, az összejött csapatban - foglalhatnánk össze a pénteki napot a Szatmárnémeti Sportklub fiú tőrözőire vonatkoztatva. Csütörtökön, bár titkon remélték, hogy összejöhet az arany, Bogdan Dascalunak egy bronzérmet sikerült összehoznia, ám pénteken a fiúk csapatban verhetetlenek voltak.

A hét együttest felsorakoztató mezőnyben a Bogdan Dascalu, Alexandru Ardelean, Sebastian Flucus és File Szabolcs összeállítású csapat a döntőben a Steauát verte 45:43-re. A szatmáriak második csapata, a korosztályhoz képest fiatalokból álló Aldea Iuliant, Szemák Tamást, Bodó Benjámint és Bartók Alpárt felvonultató gárda végül az ötödik lett.

Szatmárnémetiben ugyanennek a korosztálynak a párbajtőrözői versenyeztek, a fiúknak viszont nem jött össze a pontszerzés. Az U17-es korosztály utolsó évében levő Cristian Aniculaesei-en kívül a csapat a 13 éves Szép Mártonból, Szilágyi Péterből, Kató Zoltánból és Zay Attilából állt, ők a hetedik helyen végeztek. A pénteki csapatversenyt a Craiovai LPS nyerte meg.

„Ebben a korosztályban ezeknek a gyerekeknek még szükséges két év ahhoz, hogy eredményesen is tudjanak szerepelni” – jegyezte meg Nagy Lehel edző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: