2012-05-20 16:00:14• hírek • Szatmar.ro

Aranyérmes a Sportklub párbajtőrcsapata

Aranyérmet szerzett a Nagyváradon lezajlott országos bajnokságon a Szatmárnémeti Sportklub felnőtt férfi párbajtőrcsapata, miután tagjai korábban egyéniben is remekeltek.

A csapatverseny sikerét előre jelezte, hogy egyéniben Árkosi Bertalan arany, Szilágyi Adrian ezüst, Pop Adrian pedig bronzérmet szerzett, a csapat negyedik tagja, Andrei Radu pedig a hatodik helyen végzett.

A Sportklub csapata egyszerűen ellenállhatatlan volt, az ellenfelek meg sem tudták szorítani. A Marosvásárhelyt 45-28-ra, a Steauát 41-23-ra, a Craiovai Universitatea I-et és a Craiovai LPS-t 45-29-re, a Craiovai Universitatea II-t 45-25-re, a Konstancai Farult pedig 54-31-re múlták felül Árkosiék.

Az egyedüli vereséget a házigazda Nagyvárad ellen szenvedték el a szatmáriak 32-31 arányban, ám ekkor már biztos volt a bajnoki cím.

„A Steaua elleni mérkőzésen Pop Adinak megsérült a bokája,  ezért a váradiak ellen nem is lépett pástra. Mindent egybevetve nagyon jól sikerült az ob, igen elégedettek lehetünk" - értékelt Csiszár mester.

A Sportklubtól jövő héten Tătăran Amalia lesz érdekelt, a 18 éves lány pénteken a Pozsonyban vív majd a szlovák fővárosban akkor kezdődő 23 éven aluli Európa-bajnokságon. A román válogatottat még a steauás Udrea Maria és Danciu Adela valamint a craiovai Dănoiu Diana alkotja, a csapatversenyt 28-án, hétfőn rendezik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: