2010-03-07 10:27:02• hírek • MTI/Reuters

Arany Málna-díj Sandra Bullocknak

Több Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznő a  vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett Razzie Awards-on Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte. Mindkettőt az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításáért ítélték neki oda, a páros díjat a mű férfi főszereplőjével, Bradley Cooperrel közösen kapta.
Bullockot a The Blind Side című futballdráma miatt a legesélyesebb jelöltnek tartják a legjobb női alakítás díjára az idei Oscar-gálán.

Még soha nem fordult elő, hogy ugyanaz a színész ugyanabban az évben az Arany Málna-díjat és az Oscar-díjat is megkapta volna. Az Arany Málna alapítvány 1980 óta adja ki a Razzie-kat. A díj egy golflabda-nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett málna. A díjazottak ritkán jelennek meg a kétes értékű kitüntetés átvételére.


Sandra Bullock az All about Steve című filmben
Sandra Bullock az All about Steve című filmben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: