2009-12-20 12:40:17• hírek • Parajdi Andrea

Áramkimaradás várható

December 21 és 23 között Szatmárnémeti több utcájában és megyeszerte is szünetel az áramszolgáltatás -derül ki az Electrica közleményéből.

December 21-én, hétfőn 12 és 14 óra között teljes áramkimaradás lesz Szatmárnémetiben a Sibiului, a Lunca Sighet, a Temesvári, a Segesvári, a Miron Costin, a Siert, a Nagyváradi, és a Magheru utcákban. Ugyanezen a napon 9 és 12 óra között részlegesen várható áramszünet az Aurel Vlaicu utcában.

Hétfőn a megye több településén is számítani kell áramkimaradásra. 8 és 15 óra között Túrterebesen, Draguseni és Adorján településeken nem lesz villanyáramszolgáltatás, valamint a nap folyamán Sárközújlakon, Vetésen, Petén, Pusztadarócon, Udvariban, Avasújfaluban, Dobrán és Gencsen várható részleges áramszünet.

December 22-én, kedden 8 és 15 óra között Szatmárzsadányban, Szamosborhídon, Mogyoróson, Szamosveresmarton, Színfaluban, Részteleken, Kökényesden, Homoródon, Pácfaluban, Bükkszoldobágyon és Tirákpusztán teljes áramkimaradás lesz. Ebben az időintervallumban pedig Udvariban, Halmiban, Vetésen, Pusztadarócon, Avasújfaluban, Kányaházán, Dobrán és Gencsen részleges áramszünet várható.

December 23-án, szerdán 8 és 15 óra között részleges áramszünet lesz Udvariban, Túrterebesen, Vetésen, Kányaházán és Avasújvárosban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: