2019-03-06 05:26:18• hírek • Czinzel László

Aradszky temetésén jósolta meg a saját halálát Koós János

Évtizedeken át volt országos cimborája Aradszky Lászlónak a múlt hét végén elhunyt Koós János.

A két énekes napi kapcsolatban volt, így, amikor néhány napja Koós elment, a rossz hír olyannyira szíven ütötte Aradszky özvegyét, Éva asszonyt (74), hogy az özvegy rosszul lett. Nehezen viselte, hogy a szinte családtagnak számító kollégától is búcsúznia kell alig másfél évvel azután, hogy elment a párja, akinek a szobája máig érintetlen a lakásban.
 

– A rádióban hallottam, hogy Jani meghalt. Nem hittem a fülemnek... Ritkán megyek be Laci szobájába, de úgy éreztem, látnom kell őket, akik már ismét együtt vannak. Ott mosolyognak Laci ereklyéi között a rengeteg közös fotón, mintha mi sem történt volna. Annyira megviselt, hogy Laci után Jani is ilyen hamar elment, hogy rosszul lettem. A barátok, a családom nem is mertek egyedül hagyni a lakásban a felzaklató emlékekkel, vigyáztak rám – mesélte Éva asszony a Blikknek, felelevenítve, hogy Aradszky az elmúlt hatvan évben szinte mindennap beszélt Koóssal. – János volt az utolsó mohikán, ő még elkísérte szinte minden pályatársát, de őt vajon ki búcsúztathatja majd a kollégák közül?
 

Az özvegy úgy emlékszik, már a párja temetésén nagyon felzaklatták Koós szavai: „Lacikám, nemsokára megyek utánad.”

– Már akkor érezhette, hogy baj van, de nem gondoltam, hogy komolyan mondja– mesélte Aradszky Éva. – Sajnos, betartotta a Lacinak tett ígéretét, ahogy mindig.
 

Szenes Andrea kicsi kora óta ismerte Koós Jánost, ahogy mondja, ötven éve a térdén lovagolt.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: