2017-08-17 07:08:47• hírek • Szatmar.ro

Aradszky Koós Jánosról: Janival nagy a baj!

Nemrég váratlanul le kellett mondani egy koncertjét Koós Jánosnak. A táncdalénekes betegségre hivatkozva nem ment el egy vidéki fellépésre. Rajongói, barátai máris aggódnak érte. Megkerestük őt, hogy van.

Köszönöm szépen, minden rendben- kezdte a beszélgetést az énekes, aki az idén novemberben lesz 80 éves. Humora nem hagyott alább, de hangja fáradtnak, megtörtnek tűnt. Ha azt mondom, hogy becsíptem az ujjamat, máris azt írják meg a lapok, hogy levágták a kezemet. Viccet félre téve, velem nincs semmi nagy baj, csupán erősen megfáztam és ezért nem tudtam elmenni a fellépésre és Aradszky Laci ugrott be helyettem. Azóta már volt három koncertem, és még lesz is. Augusztus végén pedig unokámmal megyünk öt napra hajókázni a Balatonra. Rozi nagyon vagány, kis kamasz, sok mindenben hasonlít rám, nagyon egy húron pendülünk. Feleségem is velünk tart nyaralni, nélküle én már sehova se megyek. Saci minden egyes fellépésemre is elkísér, hiszen duettet is énekelünk a színpadon.

Aradszky Lászlót i megkérdeztük, hogy érte a hirtelen felkérés, hogy be kellett ugrania kollégája helyett.

- Nem jelentett problémát, egyébként is mentem volna én is Detek községbe fellépni aznap, csupán a saját előadásom után Jani helyett is énekeltem. Azonnal tudtam, mikor útközben értesítettek, hogy Janival nagy a baj, mert sosem csinál ilyet!

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: