2013-09-27 19:43:07• hírek • Szatmár.ro

Aradon játszik az Olimpia

Péntek délelőtt Aradra utazott az Olimpia, szombaton 19 órai kezdettel lesz a meccs.

Villanyfényes meccset játszik szombaton késő délután az Olimpia, Csík Tibor ezért az elmúlt napokban beiktatott néhány ilyen edzést a Rania pályán, hogy a fiúk szokják a körülményeket.

Az UTA régi nagy ellenfele az Olimpiának, az első és a második ligában is nagy összecsapások voltak az aradiak ellen lejátszott rangadók. Ám a két együttes jó ideje nem találkozott, hiszen mindketten kiestek a második vonalból a 2005-2006-os idényben, az Olimpiának pedig csak most sikerült visszakapaszkodnia oda.

A tabella állása szerint az Olimpia lenne a favoritja a mérkőzésnek, hiszen az UTA az utolsó előtti helyen áll. Ám a látszat csal: a Marosvásárhely ellen is nyerhettek volna és a Nagyvárad ellen is csak a hajrában kaptak ki, tehát több van bennük, mint ahogy a táblázat mutatja.

- Ellenünk biztosan mindent beleadnak annak érdekében, hogy megszerezzék első győzelmüket, de mi is minimum egy pontért utazunk Aradra. Ebben a csoportban minden csapat főleg a pontszerzést tartja szem előtt, a látvány másodlagos, ugyanis az alapszakasz végén mindenki szeretne bejutni az első hatba, hogy a felsőházi rájátszásban folytathassa, nem pedig a kiesés ellen harcoljon. Mindenesetre optimistán tekintünk a meccs elé, és a hangulat is nagyon jó a csapaton belül" - mondja Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője.

2. Liga, 4. forduló, II. csoport:
Aradi UTA - Szatmárnémeti Olimpia
Mioveni-i CS - Rm. Valcea-i CSM
Besztercei Gloria - Nagyváradi Bihar FC
Craiovai FC U - Slatinai FC Olt
Resicabányai Metalul - Motrui Minerul
Marosvásárhelyi ASA - Craiovai CS U (TVR 1, 21.00).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: