2013-09-26 12:19:23• hírek • (x)

Aquastar - az év minden napján várják a pihenni vágyókat

Erdély legnagyobb aquaparkjában a hétfő ezentúl a gyermekek napja! Hétfőnként egy felnőtt vagy nyugdíjas jegyet vásárló vendéggel egy gyermek (0-14 éves) ingyen veheti igénybe az Aquastar szolgáltatásait.

Véget ért a nyár, véget ért a napfényes, meleg idő. Ám ez nem jelenti azt, hogy Szatmárnémeti kedvenc fürdőjében is megállt volna az élet! Itt ugyanis az év minden napján várják azokat, akik vizes élményekre vágynak, relaxálnának vagy gyógyulnának a termálvízben, egy jó masszázzsal lazulnának el vagy éppen a szaunavilágban szeretnék kiizzadni a méreganyagokat.

Az Aquastar fedett részén három fűtött vízű, 32-34 Celsius fokos medence várja a vendégeket: egy gyermekmedence, egy úszásra alkalmas tanmedence illetve egy élményelemekkel bőven felszerelt élménymedence. Nem feledkezhetünk meg a félfedett termál-medencéről sem, melynek víze számos bajra jelent orvosságot. Sőt, a szabadtéri termálvízes medence is használható egész évben, akár hóesésben is, hiszen víze közel 40 Celsius fokos.

A fürdő hét, négy különböző fajta szaunából válogathatnak a vendégek. A szaunázás nemcsak kellemes időtöltés, a pihenés ideális módja, a szépség forrása, hanem egészségünk megóvásában is komoly szerepet játszik.

Az infravörös hullámokkal ellátott terápiás szaunának számos előnye van a szervezetre nézve. A sószauna, mint neve is mutatja a szauna és sókamra pozitív vonásait egyesíti, így az izzasztó hatás mellett a sós levegő kitűnően alkalmas a sóterápiára, a bőr- és légúti megbetegedések, ízületi fájdalmak, hátfájás kezelésére.

A finn szaunák lényege a szabályozható hő és páratartalom. Az izzadás intenzitását jelentősen befolyásolja a páratartalom, ami a kövek locsolásával szabályozható. A gőzszaunában a tüdő és a légutak a meleg hatására kitisztulnak, a vérkeringés felpezsdül, a szívverés élénkül. A gőzfürdőben való relaxálás az izmok ellazulása mellett, kiválóan alkalmas a bőr felpuhítására, így könnyen elválnak egymástól az elhalt és az egészséges hámsejtek. A felpuhult és kitágult bőr pólusain keresztül könnyebben távoznak a salakanyagok. Bőrünk megtisztul és szervezetünk is regenerálódik, felfrissülve újjászületik.

Az Aquastarban sportterem is várja a vendégeket: itt asztaliteniszezni lehet, az érdeklődők kipróbálhatják a TRX-et, a kardio kickboxot, a bootcampet és a bodyART-ot is.

Hétfő a gyermekek napja

Az Aquastarban a hétfői nap a gyermekeké: minden felnőtt vagy nyugdíjas jegy kifizetése esetén egy gyermek ingyen léphet be a vizek birodalmában. Az akció az idei év végéig tart és minden gyermekre érvényes 14 éves korig.

Az aquapark továbbá kitűnő helyszíne lehet csapatépítő tréningeknek és akár rendhagyó egyéni programoknak is - például tarthatod itt a születésnapodat is, valószínűleg felejthetetlen buli lesz! A tervek szerint hamarosan éjszakai fürdőzés is lesz az Aquastarban- az ilyen alkalmakkor meghívott lemezlovas dobja majd fel a hangulatot.

A régió legkedveltebb aquaparkja hétfőtől péntekig 10 és 21 óra között várja a vendégeket, hétvégén pedig 10 órától 22 óráig tart nyitva az Aquastar. Az őszi-téli időszakra érvényes jegyárakról ezen a linken tájékozódhatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: