2008-04-04 16:23:42• hírek • Szatmar.ro

A gyógyfürdők városa

 Hajdúszoboszló volt a témája a Kereskedelmi Kamara által szervezett bemutatónak.

 

 
A Kereskedelmi Kamara és az Accord Utazási Iroda közösen szervezte meg azt a bemutatót, amelynek Hajdúszoboszló képezte az alapját.

A prezentáció pénteken 11 órától kezdődött a Poesisben, ahol több helyi utazási iroda, és a turizmusban szervesen érdekelt intézmények képviselői is részt vettek. A bemutatóra közel 10 hajdúszoboszlói szálloda munkatársa látogatott Szatmárnémetibe, hogy az általuk kínált szolgáltatásokat ismertessék.

Hajdúszoboszló fejlődésének fő irányát az 1925-ben végzett fúrások határozták meg, amikor is 73 celsiusos hévíz tört a felszínre. Ez a nem várt ajándék alapozta meg a város jövőjét. Az európai hírnévnek is örvendő minősített gyógyvíz egy újjáépített gyógyfürdőben élvezhető, ahol több mint 40 -féle gyógykezelés vehető igénybe. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. 13 gyógyvizes medencével, valamint 6200 négyzetméteres mediterrán tengerparttal, közel öt hektáros Aquaparkkal, röplabda, tenisz és futballpályákkal csalogatja vendégeit május 1 és szeptember 30 között. A gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, nőgyógyászati betegségek kezelésére, sportsérülések és műtétek utókezelésére. A városban minden igényt kielégítő idegenforgalmi kínálat várja a vendégeket, akik 24 szálloda, 30 panzió, több mint 1300 magánszálláshely és 2 kemping közül választhatnak.

Hajdúszoboszló városunk lakosságának is egy kellemes üdülőhely lehet, ugyanis nem csupán áraiban kedvező, hanem a valamivel több mint 100 km-es távolság sem bizonyul soknak.

 

 

P.A. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: